Naslovna  /  PVC Balkonska vrata

Zašto PVC stolarija?

Zato što Vam pruža vrhunsku toplinsku i zvučnu izolaciju, protuprovalnu zaštitu, vodonepropusnost...
Vidi više...

Zašto izabrati SELECT?

Već 10 godina radimo isključivo na kvaliteti; posjedujemo licencu i ateste za izradu i ugradnju stolarije na državnoj razini...
Vidi više...

Tehnologija i materijali

U cilju postizanja što kvalitetnijeg proizvoda konstantno radimo na usavršavanju tehnologije i materijala, a naša tvrtka planski investira...
Vidi više...

Naše reference

Tvrtka SELECT već deset godina uspješno posluje na hrvatskom tržištu. Pogledajte izbor naših referenci...
Vidi više...

PVC Balkonska vrata
PDF
Ispis
E-mail

Balkonska vrata izrađena su u tehnologiji 6-komornog sustava, s odgovarajućim brtvama i kvalitetnim okovom. Moguće ih je izraditi u bijeloj boji i boji zlatnog hrasta. Otvaranja su otklopno-zaokretna u raznim varijantama izgleda, jednokrilna, dvokrilna, sa nadsvjetlom, bočnim fiksnim dijelovima, lučna ili sa kosinama. Ukoliko kupac želi, balkonska vrata se mogu opremiti i sa aluminijskim pragom (slično kao i kod ulaznih vrata) te posebnim okovom koji omogućuje da se vrata zaključavaju poput klasičnih ulaznih vrata (kvake sa dvije strane). Na balkonska vrata moguće je ugraditi roletne sustave i sustave grilja te se tako može obogatiti izgled fasade a ujedno zaštititi i osigurati od provala i nasilnog otvaranja prozora.


PVC Klizne stijene

Klizna stijena idealno je rješenje za povezanost Vaše dnevne sobe i terase, a pri tom zauzima vrlo malo prostora za otvaranje. Ukupan otvor je podijeljen na dva dijela, od kojih je jedan fiksni, dok drugi na kojem je krilo možete otklopiti ili kompletno otklizati na fiksni dio.

 

Upit za ponuduInfo

Ispunite formular, opišite vaše potrebe i naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem roku. Obratite nam se s povjerenjem i bez obaveze:

Email forma za kontakt

Kontakt Info

SELECT d.o.o.

Pula - prodaja i proizvodnja
Adresa: Štinjanska cesta 185
Tel: +385 (52) 534 180
Fax: +385 (52) 384 383

email: select@inet.hr