Naslovna  /  Proizvodi  /  Ulazna vrata

Zašto PVC stolarija?

Zato što Vam pruža vrhunsku toplinsku i zvučnu izolaciju, protuprovalnu zaštitu, vodonepropusnost...
Vidi više...

Zašto izabrati SELECT?

Već 10 godina radimo isključivo na kvaliteti; posjedujemo licencu i ateste za izradu i ugradnju stolarije na državnoj razini...
Vidi više...

Tehnologija i materijali

U cilju postizanja što kvalitetnijeg proizvoda konstantno radimo na usavršavanju tehnologije i materijala, a naša tvrtka planski investira...
Vidi više...

Naše reference

Tvrtka SELECT već deset godina uspješno posluje na hrvatskom tržištu. Pogledajte izbor naših referenci...
Vidi više...

Ulazna vrata
PDF
Ispis
E-mail

U izradi ulaznih vrata koristimo profile Inoutic-Thyssen Elite izrađene od visoko vrijednog tvrdog PVC. Ulazna vrata izrađena od ovih profila, sa unutarnjim kvalitetnim pocinčanim čelikom debljine 2.5mm, te kutnim čeličnim ojačanjima omogućavaju stabilnost, dugotrajno vrijeme postojanja, otpornost na sve vremenske uvjete i UV-zrake, izvrsnu toplinsku i zvučnu izolaciju. Elite ulazna vrata su najkvalitetnija ulazna vrata na tržištu te će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Veliki izbor dekorativnih PVC panela za vrata omogućavaju kupcima specifičnu osobnost.

Ulazna vrata proizvode se u jednokrilnoj i dvokrilnoj izvedbi. Sva naša vrata okovana su sigurnosnim bravama MACO ZTF Secury sa 5 točaka zatvaranja (2 MF + 2 IS).

Spojnice okvir-krilo su nosivosti 120kg, izrađene od vrhunskih materijala, velike čvrstoće i kvalitete.

Jednokrilna vrata

Optimalne dimenzije jednokrilnih vrata su od 1000 do 1100 mm (širina), od 2000 do 2100 mm (visina) bez nadsvjetla. Nadsvjetlo ima i mogućnost otvaranja kao obični kip-prozor ili ventus.


Dvokrilna vrata

Optimalne dimenzije dvokrilnih vrata su od 1400 do 1700 mm (širina) sa pomoćnim krilom, a od 1700 do 2000 mm (sirine) sa mogućnošću dva ista krila.

 

Upit za ponuduInfo

Ispunite formular, opišite vaše potrebe i naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem roku. Obratite nam se s povjerenjem i bez obaveze:

Email forma za kontakt

Kontakt Info

SELECT d.o.o.

Pula - prodaja i proizvodnja
Adresa: Štinjanska cesta 185
Tel: +385 (52) 534 180
Fax: +385 (52) 384 383

email: select@inet.hr