Close icon

Ulazna vrata

Ulazna vrata

Ulazna vrata

Ulazna vrata predstavljaju kreativno središte svakog doma. SELECT PVC ulazna vrata izrađena su od PVC sustava Elegant. Mogu biti opremljena širokom paletom PVC i ALU ispuna kao i staklenim punjenjem. Izgled vrata i odabir popratnog pribora moguće je konfigurirati u ponuđenim konfiguratorima. Ulazna vrata proizvedena u SELECT-u izrađena su od vrhunskih materijala čime je omogućeno dugotrajno korištenje i stabilnost proizvoda. Opremljena su, po izboru, sa MACO ZTS, ZTF ili ATS sigurnosnim bravama s 5 točaka zatvaranja i spojnicama velike nosivosti.

Ulazna vrata

Ulazna vrata Exclusiv sa skrivenim krilom

U ponudi su i ulazna vrata sa ravnim skrivenim krilom kod kojeg se ne vidi prijelaz krilo-panel kao kod klasične izvedbe. Konstrukcija vrata izrađena je od PVC-a, dok se ispuna može naručiti isključivo u ALU varijanti, čime se postiže moderan, elegantan i ravan dizajn ulaznih vrata. Izglede vrata moguće je pregledati u konfiguratoru ALU vrata. Opremljena su, po izboru, sa MACO ZTS, ZTF ili ATS sigurnosnim bravama s 5 točaka zatvaranja i Dr Hahn skrivenim spojnicama okvir-krilo iznimno velike nosivosti.

Tehničke specifikacije

  • individualne mogućnosti dizajna
  • sofisticiran dizajn
  • optimalna zaštita od vremenskih neprilika i buke
  • visoka stabilnost, dugotrajnost i zaštita od provale
  • odlična vrijednosti toplinske izolacije
Ulazna vrata

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija. Close