Close icon

O NAMA

O NAMA

Upoznajte nas bolje

SELECT d.o.o. bavi se proizvodnjom i montažom PVC stolarije. Nalazi se u Puli, na adresi Štinjanska cesta 185. Poduzeće je osnovano 1999. godine te se od tada kontinuirano ulaže u tehnološki razvoj i u ljudski kapital. Pogon tvrtke opremljen je najmodernijim i najkvalitetnijim CNC strojevima, zbog čega je preciznost kod izrade PVC stolarije zajamčena. Stručan i obrazovan tim djelatnika u svakom trenutku individualnim pristupom stoji na raspolaganju investitoru pri odabiru PVC stolarije.

Upoznajte nas bolje

Zadovoljni klijenti

Godine rada

Tekući projekti

Prozori proizvedeni na dan

Tehnologije, stručnost, inovativnost i dizajn

Naše vrijednosti

U SELECT-u se velika pažnja pridodaje razvoju tehnologija. Uz suvremene CNC strojeve i bespapirnu proizvodnju postiže se velika preciznost i brzina u proizvodnji. Razvoju takve proizvodnje doprinosi stručan i obrazovan tim djelatnika. Kontinuirano se radi na stvaranju što kvalitetnijeg proizvoda. Surađuje se s renomiranim europskim dobavljačima koji neprestano implementiraju nove tehnološke inovacije i funkcionalna rješenja. Osim kvalitete, velika pažnja se pridodaje stvaranju proizvoda atraktivnog dizajna koji zadovoljavaju zahtjeve investitora te prate današnje trendove. Profil Elegant dobitnik je mnogih nagrada i priznanja, među kojima valja istaknuti „German Innovation Award 2020”.

Naše vrijednosti

Dugoročno stabilno poslovanje

CERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI

SELECT d.o.o. ponosan je nositelj AAA certifikata bonitetne izvrsnosti čime se dokazuje dugoročno profitabilno i stabilno poslovanje te se potvrđuje kvalitetna poslovna politika poduzeća.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija. Close