Close icon

TEHNOLOGIJE I MATERIJALI

Vrhunska kombinacija tehnologije i dizajna

Profili

PVC prozori i vrata standardno se proizvode od prozorskog sustava ELEGANT koji je dobitnik mnogih nagrada i priznanja te je proglašen profilom godine 2020. Prozorski sustav ELEGANT je šestokomorni profil vrhunske toplinske i zvučne izolacije, koji je prepoznatljiv po svom modernom i ravnom dizajnu. U SELECT-u se nudi s tri brtve (MD sistem) te je ukupne širine 76 mm u okviru i 80 mm u krilu. Uf do 0,93 W/m²K.

Profili

Zajamčena sigurnost i komfor

Okov

Prozori i vrata su standardno opremljeni vrhunskim MACO MultiMatic okovom s višestrukim načinom zatvaranja. Po želji kupca, moguće je ugraditi i MACO skriveni okov kao i MACO okov do WK2 stupnja sigurnosti. Ulazna vrata su po želji kupca opremljena sigurnosnim bravama MACO s minimalno 5 točaka zatvaranja. U ponudi je široka paleta poluoliva, među kojima se ističe HOPPE Secustic sigurnosna poluoliva.

Okov

Odlična izolacija bez kompromisa

Staklo

Prilikom proizvodnje koriste se LOW-E IZO stakla sa specijalnim filmskim premazom punjena plinom Argonom. U standardu se nude dvoslojna IZO LOW-E stakla (Ug do 1,1 W/ m²K) kao i troslojna IZO LOW-E stakla sa znatno boljim koeficijentom toplinske i zvučne izolacije (Ug do 0,6 W/ m²K).

Preciznost u procesu proizvodnje

Tehnologije

SELECT d.o.o. je poduzeće koje je veliku pažnju u svom poslovanju posvetilo razvoju softwarea za proizvodnju PVC stolarije. Tako je u proteklim godinama među prvima uvelo bespapirnu proizvodnju, koja je doprinijela u organizaciji proizvodnog ciklusa. Pored toga su, u suradnji s tvrtkom MACO, jedini u Hrvatskoj uveli Pool datoteku koja im znatno olakšava odabir okova, a samim tim besprijekoran rad određenih CNC strojeva. Rezultat toga je preciznost u procesu proizvodnje s čime se najviše ponose.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija. Close